Kiemelt hír

Új felhasználók regisztrációja

Kedves Olvasóink!

Ahogyan azt talán ti is érzékeltétek, az utóbbi pár hónapban rengeteg robot regisztrált és regisztrál folyamatosan oz oldalra. Hogy ne öntse el az - egyébként sem túlzsúfolt - fórumot a szemét, ezért az újonnan regisztált felhasználókat ezentúl manuálisan hagyjuk jóvá. A frissen regisztráltakat 2-3 naponta fogjuk átnézni, és megpróbálni kiválogatni a valódi érdeklődőket. 

Ha valaki 2-3 nap elteltével sem fér hozzá az oldal tartalmához, az írjon az Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.  címre, és külön foglalkozunk vele. 

Megértéseteket előre is köszönjük, 

xfanzine csapat

17
aug.

Szivárgás

Írta: Snake. Beküldve frissítés

namor0800 20120816 1521752066Ismét új résszel jelentkezik ez a könnyed vendégképregényünk. A folyamatosan szivárgó olaj miatt egyre nő a feszültség az atlantisziak között, ráadásul Namor és Sandy kapcsolata is holtpontra jut. És akkor még nem is beszéltünk Liz és Bobo problémáiról, amibe az előző szám végén már bepillantást nyerhettünk. A mostani részt is talgaby-val közösen hoztuk el netek. Jó szórakozást hozzá!

tovább a képregényhez