Kiemelt hír

Új felhasználók regisztrációja

Kedves Olvasóink!

Ahogyan azt talán ti is érzékeltétek, az utóbbi pár hónapban rengeteg robot regisztrált és regisztrál folyamatosan oz oldalra. Hogy ne öntse el az - egyébként sem túlzsúfolt - fórumot a szemét, ezért az újonnan regisztált felhasználókat ezentúl manuálisan hagyjuk jóvá. A frissen regisztráltakat 2-3 naponta fogjuk átnézni, és megpróbálni kiválogatni a valódi érdeklődőket. 

Ha valaki 2-3 nap elteltével sem fér hozzá az oldal tartalmához, az írjon az Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.  címre, és külön foglalkozunk vele. 

Megértéseteket előre is köszönjük, 

xfanzine csapat

08
nov.

Vörös

Írta: Snake. Beküldve frissítés

hawkeye 003-000 20161108 1148868804Mint bizonyára észrevettétek, tartottunk egy apróbb szünetet, hogy legyen időtök elolvasni és kommentálni az ünnepi frissítést, most pedig ismét egy vendégképregénnyel jelentkezünk. Úgyhogy ismét itt van mindenki kedvenc Marvel íjáasza, aki az előző két részhez hasonlóan most sem világmegváltó kalandokba keveredik, hanem egy ifjú hölgy - és egy autó - miatt keveredik bajba. Jó szórakozást kívánunk a mai frissítéshez!