Kiemelt hír

Új felhasználók regisztrációja

Kedves Olvasóink!

Ahogyan azt talán ti is érzékeltétek, az utóbbi pár hónapban rengeteg robot regisztrált és regisztrál folyamatosan oz oldalra. Hogy ne öntse el az - egyébként sem túlzsúfolt - fórumot a szemét, ezért az újonnan regisztált felhasználókat ezentúl manuálisan hagyjuk jóvá. A frissen regisztráltakat 2-3 naponta fogjuk átnézni, és megpróbálni kiválogatni a valódi érdeklődőket. 

Ha valaki 2-3 nap elteltével sem fér hozzá az oldal tartalmához, az írjon az Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.  címre, és külön foglalkozunk vele. 

Megértéseteket előre is köszönjük, 

xfanzine csapat

29
okt.

XV.

Írta: honfi. Beküldve frissítés

bprd v3-000 20161029 1586718212Eltelt egy újabb év, és ahogy szokás, egy évvel most is öregebbek lettünk. Jó szokásunkat megtartva ezúttal is extra adag képregénnyel frissítjük az oldalt, ami Mike Mignola Paranormális Kutató- és Védelmi Hivatalának harmadik kötete. Reméljük, hogy sokak tetszését el fogja nyerni, hiszen ezzel a sztorival nőtt ki a sorozat végérvényesen Hellboy árnyékából, és kapta meg Guy Davist állandó rajzolónak, aki hosszú időre meghatározza majd a sorozat – nem kevés horrorral megtűzdelt – képi világát.
Jó szórakozást az ünnepi frissítéshez!