Kiemelt hír

Új felhasználók regisztrációja

Kedves Olvasóink!

Ahogyan azt talán ti is érzékeltétek, az utóbbi pár hónapban rengeteg robot regisztrált és regisztrál folyamatosan oz oldalra. Hogy ne öntse el az - egyébként sem túlzsúfolt - fórumot a szemét, ezért az újonnan regisztált felhasználókat ezentúl manuálisan hagyjuk jóvá. A frissen regisztráltakat 2-3 naponta fogjuk átnézni, és megpróbálni kiválogatni a valódi érdeklődőket. 

Ha valaki 2-3 nap elteltével sem fér hozzá az oldal tartalmához, az írjon az Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.  címre, és külön foglalkozunk vele. 

Megértéseteket előre is köszönjük, 

xfanzine csapat

25
okt.

Szörnyek az ágy alatt

Írta: Snake. Beküldve frissítés

bprd v2 - the soul of venice and other stories-080 20161025 1613673349A mai dupla frissítéssel elkérkeztünk a második gyűjteményes kötet lezárásához is. Az első történetre már a szavazós játékon során is lehetett voksolni, melyben a hivatal tagjait egy rejtélyes gyerekrabláshoz riasztanak. A második egy rövidebb rövidebb történet, itt pedig a zombiké a főszerep. Jó szórakozást kívánunk a mai frissítéshez!

UI: a kötet végén természetesen vannak vázlatok, amiket majd záros határidőn belül pótolni fogok.