Kiemelt hír

Új felhasználók regisztrációja

Kedves Olvasóink!

Ahogyan azt talán ti is érzékeltétek, az utóbbi pár hónapban rengeteg robot regisztrált és regisztrál folyamatosan oz oldalra. Hogy ne öntse el az - egyébként sem túlzsúfolt - fórumot a szemét, ezért az újonnan regisztált felhasználókat ezentúl manuálisan hagyjuk jóvá. A frissen regisztráltakat 2-3 naponta fogjuk átnézni, és megpróbálni kiválogatni a valódi érdeklődőket. 

Ha valaki 2-3 nap elteltével sem fér hozzá az oldal tartalmához, az írjon az Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.  címre, és külön foglalkozunk vele. 

Megértéseteket előre is köszönjük, 

xfanzine csapat

11
okt.

Testamentum

Írta: honfi. Beküldve frissítés

new x-men v1 123-000h 20161011 1999782882Folytatjuk Grant Morrison elhíresül X-Men történetét, ami még a vihar előtti csend feszültségét ragadja meg, de az akcióra sem kell sokáig várni. A magyar változat elkészítése ismét igazi csapatmunka volt, amiért köszönet Talgaby-nak, Dr. ZacCnak és Snakenek. És mielőtt jó szórakozást kívánnék a mai részhez, ne felejtsétek, hogy hétvégén rendezik meg az őszi Képregénybörzét! Gyertek el minél többen!