Kiemelt hír

Új felhasználók regisztrációja

Kedves Olvasóink!

Ahogyan azt talán ti is érzékeltétek, az utóbbi pár hónapban rengeteg robot regisztrált és regisztrál folyamatosan oz oldalra. Hogy ne öntse el az - egyébként sem túlzsúfolt - fórumot a szemét, ezért az újonnan regisztált felhasználókat ezentúl manuálisan hagyjuk jóvá. A frissen regisztráltakat 2-3 naponta fogjuk átnézni, és megpróbálni kiválogatni a valódi érdeklődőket. 

Ha valaki 2-3 nap elteltével sem fér hozzá az oldal tartalmához, az írjon az Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.  címre, és külön foglalkozunk vele. 

Megértéseteket előre is köszönjük, 

xfanzine csapat

04
okt.

Vadóc

Írta: Snake. Beküldve frissítés

x-men-v2-223-00 20161004 1916738568Az X-Men Hagyaték sorozat tovább folytatja Vadóc múltjának feltárását, és ezzel együtt a nő egyre mélyebbre merül a saját elméjében is. Eközben a professzor és a siár fosztogatók is keresik saját kiútjukat az idegen elme labirintusából. Ez a sztori is lassan a befejezéshez következik, így aki még nem kezdte el, annak ajánlom, hogy most kezdjen bele. A ma részt ezúttal is Talgaby-nak köszönhetitek meg a fórumon. Jó szórakozást hozzá!