Kiemelt hír

Új felhasználók regisztrációja

Kedves Olvasóink!

Ahogyan azt talán ti is érzékeltétek, az utóbbi pár hónapban rengeteg robot regisztrált és regisztrál folyamatosan oz oldalra. Hogy ne öntse el az - egyébként sem túlzsúfolt - fórumot a szemét, ezért az újonnan regisztált felhasználókat ezentúl manuálisan hagyjuk jóvá. A frissen regisztráltakat 2-3 naponta fogjuk átnézni, és megpróbálni kiválogatni a valódi érdeklődőket. 

Ha valaki 2-3 nap elteltével sem fér hozzá az oldal tartalmához, az írjon az Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.  címre, és külön foglalkozunk vele. 

Megértéseteket előre is köszönjük, 

xfanzine csapat

23
aug.

Szoros verseny

Írta: honfi. Beküldve frissítés

daredevil v1 176 00 20160823 1075740934Lassan sajnos véget ér a nyár, és ezzel a szavazós játékunk is. Az utolsó kör rendkívül szoros volt, de végül pár szavazattal Frank Miller Fenegyerek sorozata került ki győztesen a megmérettetésből. Amit már olvashattok is.
Két hét múlva pedig új képregényekkel, és a megszokott, heti gyakorisággal térünk majd vissza. Addig élvezzétek ki, ami maradt a nyárból, és jó szórakozást a mai frisshez!