Kiemelt hír

Új felhasználók regisztrációja

Kedves Olvasóink!

Ahogyan azt talán ti is érzékeltétek, az utóbbi pár hónapban rengeteg robot regisztrált és regisztrál folyamatosan oz oldalra. Hogy ne öntse el az - egyébként sem túlzsúfolt - fórumot a szemét, ezért az újonnan regisztált felhasználókat ezentúl manuálisan hagyjuk jóvá. A frissen regisztráltakat 2-3 naponta fogjuk átnézni, és megpróbálni kiválogatni a valódi érdeklődőket. 

Ha valaki 2-3 nap elteltével sem fér hozzá az oldal tartalmához, az írjon az Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.  címre, és külön foglalkozunk vele. 

Megértéseteket előre is köszönjük, 

xfanzine csapat

12
júl.

Nyertesek és vesztesek

Írta: honfi. Beküldve frissítés

x-force 013-000 20160712 1232889269Véget ért az első szavazó kör, és nem okozott nagy meglepetést, hogy az X-Erő nyerte meg az körét. Ha jól rémlik, akkor évek óta tuti befutó. Ez a sorozat utolsó része, mielőtt belevágnák a Kábellel közös történtetükbe, így ennek a sztorisztálnak a végső lezárására is várnotok kell egy kicsit. 

Míg az első kör az X füzeteké volt, a második körben a vendégképregények jutnak kiemelt szerephez, akikre - mint mindig - a fórumon lehet szavazni, és buzdítani. 

Két hét múlva ismét jelentkezünk, addig is jó szórakozást a ami részhez.