Kiemelt hír

Új felhasználók regisztrációja

Kedves Olvasóink!

Ahogyan azt talán ti is érzékeltétek, az utóbbi pár hónapban rengeteg robot regisztrált és regisztrál folyamatosan oz oldalra. Hogy ne öntse el az - egyébként sem túlzsúfolt - fórumot a szemét, ezért az újonnan regisztált felhasználókat ezentúl manuálisan hagyjuk jóvá. A frissen regisztráltakat 2-3 naponta fogjuk átnézni, és megpróbálni kiválogatni a valódi érdeklődőket. 

Ha valaki 2-3 nap elteltével sem fér hozzá az oldal tartalmához, az írjon az Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.  címre, és külön foglalkozunk vele. 

Megértéseteket előre is köszönjük, 

xfanzine csapat

28
jún.

Szavazzunk!

Írta: honfi. Beküldve frissítés

black panther 2005-2008 040-000 20160628 1328558504A szemfülesebbek a naptárban már kiszúrhatták, hogy ma a Fekete Párduc Titkos Invázióhoz kapcsolódó sztorija folytatódik sok harccal, és egy csúnya fordulattal a végén.

Továbbá… szokásunkhoz híven a július és az augusztus is szavazós játékkal fog telni. Két hetente, négy-négy képregényt mutatunk be, amik közül ti választhatjátok ki, hogy a szavazási idő letelte után melyik kerüljön ki.
Szavazni a fórumon lehet a regisztrált felhasználóknak. Mindenkinek egy szavazat van, végül pedig a legtöbb szavazatot kapó füzet fog kikerülni.
A szavazás előtt viszont jó szórakozást a mai frissítéshez!