Kiemelt hír

Új felhasználók regisztrációja

Kedves Olvasóink!

Ahogyan azt talán ti is érzékeltétek, az utóbbi pár hónapban rengeteg robot regisztrált és regisztrál folyamatosan oz oldalra. Hogy ne öntse el az - egyébként sem túlzsúfolt - fórumot a szemét, ezért az újonnan regisztált felhasználókat ezentúl manuálisan hagyjuk jóvá. A frissen regisztráltakat 2-3 naponta fogjuk átnézni, és megpróbálni kiválogatni a valódi érdeklődőket. 

Ha valaki 2-3 nap elteltével sem fér hozzá az oldal tartalmához, az írjon az Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.  címre, és külön foglalkozunk vele. 

Megértéseteket előre is köszönjük, 

xfanzine csapat

14
jún.

Titkok

Írta: Snake. Beküldve frissítés

uncanny x-men 1963-2011 505-001 20160614 1453422292A Rejtélyes X-Men mai részében a titkok kerülnek középpontba. Fény derül arra, Kolosszus honnan ismeri az előző részben feltűnt gengsztert, miközben Emma számára egyre gyanúsabb lesz, hogy Scott rejteget elől valamit (olvass X-Erőt), ami egy időre meg is határozza majd a kapcsolatukat.

És csak viszonyításképpen: a Marvel Univerzum mostanra már túl van a Titkos Invázió eseményein, és annak utóhatásai a mutánsok életét is hamarosan meg fogják határozni.

Jó szórakozást a mai részhez!