Kiemelt hír

Új felhasználók regisztrációja

Kedves Olvasóink!

Ahogyan azt talán ti is érzékeltétek, az utóbbi pár hónapban rengeteg robot regisztrált és regisztrál folyamatosan oz oldalra. Hogy ne öntse el az - egyébként sem túlzsúfolt - fórumot a szemét, ezért az újonnan regisztált felhasználókat ezentúl manuálisan hagyjuk jóvá. A frissen regisztráltakat 2-3 naponta fogjuk átnézni, és megpróbálni kiválogatni a valódi érdeklődőket. 

Ha valaki 2-3 nap elteltével sem fér hozzá az oldal tartalmához, az írjon az Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.  címre, és külön foglalkozunk vele. 

Megértéseteket előre is köszönjük, 

xfanzine csapat

07
jún.

Éjszakai vonat

Írta: Snake. Beküldve frissítés

bprd v2 - the soul of venice and other stories-057 20160607 1768273796A "rengeteg visszajelzés" hatására máris itt van a következő P.K.V.H. sztori, melyben egy régi ismerős, nevezetesen Rákolló Johnson is feltűnik. Ezúttal azonban a gárdából csak Lizre és Rogerre fókuszál a sztori - a már emletett Rákollón kívül nem is szerepel benne más - ezáltal pedig kicsit jobban elmélyedhatünk a két karakterben, miközben a múltban gyökerező rejtélynek is utánajárnak hőseink. Jó szórakozást kívánunk az Éjszakai vonatkoz!