Kiemelt hír

Új felhasználók regisztrációja

Kedves Olvasóink!

Ahogyan azt talán ti is érzékeltétek, az utóbbi pár hónapban rengeteg robot regisztrált és regisztrál folyamatosan oz oldalra. Hogy ne öntse el az - egyébként sem túlzsúfolt - fórumot a szemét, ezért az újonnan regisztált felhasználókat ezentúl manuálisan hagyjuk jóvá. A frissen regisztráltakat 2-3 naponta fogjuk átnézni, és megpróbálni kiválogatni a valódi érdeklődőket. 

Ha valaki 2-3 nap elteltével sem fér hozzá az oldal tartalmához, az írjon az Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.  címre, és külön foglalkozunk vele. 

Megértéseteket előre is köszönjük, 

xfanzine csapat

31
máj.

Sötét vizek

Írta: Snake. Beküldve frissítés

bprd v2 - the soul of venice and other stories-033 20160531 1739944642Újabb önálló történettel jelentkezik a P.K.V.H. csapata , amely persze nem meglepő módon továbbra is természetfeletti ügyben nyomoz. Ezúttal három halott lány konzerválódott teste miatt kérik a segítségüket, melyre hosszú idő után találnak rá egy kisvárosban. Akit érdekel, hogy mi történik ezután, az olvassa el a mai részt, és továbbra is várjuk a véleményeteket!