Kiemelt hír

Új felhasználók regisztrációja

Kedves Olvasóink!

Ahogyan azt talán ti is érzékeltétek, az utóbbi pár hónapban rengeteg robot regisztrált és regisztrál folyamatosan oz oldalra. Hogy ne öntse el az - egyébként sem túlzsúfolt - fórumot a szemét, ezért az újonnan regisztált felhasználókat ezentúl manuálisan hagyjuk jóvá. A frissen regisztráltakat 2-3 naponta fogjuk átnézni, és megpróbálni kiválogatni a valódi érdeklődőket. 

Ha valaki 2-3 nap elteltével sem fér hozzá az oldal tartalmához, az írjon az Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.  címre, és külön foglalkozunk vele. 

Megértéseteket előre is köszönjük, 

xfanzine csapat

24
máj.

A múlt ösvényein

Írta: Snake. Beküldve frissítés

x-men-v2-222-00 20160524 1618264856Hosszabb szünet után ismét jelentkezünk - illetve ha egész pontos akarok lenni, akkor inkább talgaby jelenetkezik - az X-Men Hagyaték újabb részével. Előzőleg ott hagytuk abba, hogy a Professzor és Gambit belefutnak a siárokba, akik hozzájuk hasonlóan szintén Harcos (akit a Marvel+ lapjain futó Lenyűgöző X-Menből már ismerhettek) foglyai lettek. Egy kiadós csata erősen kilátásban van, de nem is árulok el többet, inkább olvassátok el az eheti frissítést. Jó szórakozást kívánunk hozzá!