Kiemelt hír

Új felhasználók regisztrációja

Kedves Olvasóink!

Ahogyan azt talán ti is érzékeltétek, az utóbbi pár hónapban rengeteg robot regisztrált és regisztrál folyamatosan oz oldalra. Hogy ne öntse el az - egyébként sem túlzsúfolt - fórumot a szemét, ezért az újonnan regisztált felhasználókat ezentúl manuálisan hagyjuk jóvá. A frissen regisztráltakat 2-3 naponta fogjuk átnézni, és megpróbálni kiválogatni a valódi érdeklődőket. 

Ha valaki 2-3 nap elteltével sem fér hozzá az oldal tartalmához, az írjon az Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.  címre, és külön foglalkozunk vele. 

Megértéseteket előre is köszönjük, 

xfanzine csapat

17
máj.

Új Mutánsok harmadszorra is

Írta: honfi. Beküldve frissítés

new mutants v3 01 01 20160517 1755759029Két hete fejeztük az Iljana visszatéréséről szóló X-Inferus című sztorit, amit ma folytatunk. Scott invitálása ellenére Iljana ismét elhagyja az intézetet, majd baljós jövendöléssel tér vissza, aminek hatására ismét összeáll a Új Mutánsok csapat és elindulnak, hogy a dolgok végére járjanak. Azonban nem Varázs az egyetlen, aki visszatér ebben a sorozatban. A többit a mai részből tudhatjátok meg, amihez ezúton is jó szórakozást kívánok!