Kiemelt hír

Új felhasználók regisztrációja

Kedves Olvasóink!

Ahogyan azt talán ti is érzékeltétek, az utóbbi pár hónapban rengeteg robot regisztrált és regisztrál folyamatosan oz oldalra. Hogy ne öntse el az - egyébként sem túlzsúfolt - fórumot a szemét, ezért az újonnan regisztált felhasználókat ezentúl manuálisan hagyjuk jóvá. A frissen regisztráltakat 2-3 naponta fogjuk átnézni, és megpróbálni kiválogatni a valódi érdeklődőket. 

Ha valaki 2-3 nap elteltével sem fér hozzá az oldal tartalmához, az írjon az Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.  címre, és külön foglalkozunk vele. 

Megértéseteket előre is köszönjük, 

xfanzine csapat

03
máj.

Lélekszakadásig

Írta: honfi. Beküldve frissítés

x-infernus 04 01 20160503 1652295226Nos, ezt gyorsan ledaráltuk, de egy akcióorientált sorozathoz szerintem ez is illik. Az újonnan összeállt csapat limbói kalandja itt véget ér, és amikor elül a csata utáni porfelhő, el lehet gondolkozni rajta, hogy ki mit nyert, és mit veszített ezen a kis "osztálykiránduláson". Ennek a történetszálnak persze lesz még folytatása, de arra várni kell még (nem is) kicsit. De addig élvezzétek ki a bunyó végét! Jó szórakozást hozzá!