Kiemelt hír

Új felhasználók regisztrációja

Kedves Olvasóink!

Ahogyan azt talán ti is érzékeltétek, az utóbbi pár hónapban rengeteg robot regisztrált és regisztrál folyamatosan oz oldalra. Hogy ne öntse el az - egyébként sem túlzsúfolt - fórumot a szemét, ezért az újonnan regisztált felhasználókat ezentúl manuálisan hagyjuk jóvá. A frissen regisztráltakat 2-3 naponta fogjuk átnézni, és megpróbálni kiválogatni a valódi érdeklődőket. 

Ha valaki 2-3 nap elteltével sem fér hozzá az oldal tartalmához, az írjon az Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.  címre, és külön foglalkozunk vele. 

Megértéseteket előre is köszönjük, 

xfanzine csapat

12
ápr.

Szívszakadva

Írta: honfi. Beküldve frissítés

uncanny x-men 1963-2011 504-001 20160412 1085920778Tovább folytatódnak a Rejtélyes X-Men kalandjai! És most, hogy berendezkedtek és kicsit rendet tettek új otthonukban, San Franciscóban, jöhetnek is az új tervek. Az új sztoriban Kolosszus egy régi adósságot rendez, miközben Bestia egy kicsit másfajta csapatot próbál összerakni. A írói székben maradt Matt Fraction, a rajzoló helyét pedig az 500. részben debütált Terry Dodson veszi át. Jó szórakozást a mai részhez!