Kiemelt hír

Új felhasználók regisztrációja

Kedves Olvasóink!

Ahogyan azt talán ti is érzékeltétek, az utóbbi pár hónapban rengeteg robot regisztrált és regisztrál folyamatosan oz oldalra. Hogy ne öntse el az - egyébként sem túlzsúfolt - fórumot a szemét, ezért az újonnan regisztált felhasználókat ezentúl manuálisan hagyjuk jóvá. A frissen regisztráltakat 2-3 naponta fogjuk átnézni, és megpróbálni kiválogatni a valódi érdeklődőket. 

Ha valaki 2-3 nap elteltével sem fér hozzá az oldal tartalmához, az írjon az Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.  címre, és külön foglalkozunk vele. 

Megértéseteket előre is köszönjük, 

xfanzine csapat

06
ápr.

A vég kezdete

Írta: honfi. Beküldve frissítés

new x-men v1 122-000h 20160406 1143151418Remélem, sokan várták már, hogy kiderüljön, mi történt a magyarul is megjelent E, mint eltörölni sztori végén, amikor a Cassandra Nova a Professzor testében elhagyta a Földet a Siár Birodalom hajóján. Most készül visszatérni, ami lehet, akár az X-Men végét is jelentheti. A mai rész elkészítésében Talgaby és Dr. ZacC volt nagy segítségünkre, amit ezúton is hálásan köszönünk. Nektek pedig jó szórakozást a folytatáshoz!