Kiemelt hír

Új felhasználók regisztrációja

Kedves Olvasóink!

Ahogyan azt talán ti is érzékeltétek, az utóbbi pár hónapban rengeteg robot regisztrált és regisztrál folyamatosan oz oldalra. Hogy ne öntse el az - egyébként sem túlzsúfolt - fórumot a szemét, ezért az újonnan regisztált felhasználókat ezentúl manuálisan hagyjuk jóvá. A frissen regisztráltakat 2-3 naponta fogjuk átnézni, és megpróbálni kiválogatni a valódi érdeklődőket. 

Ha valaki 2-3 nap elteltével sem fér hozzá az oldal tartalmához, az írjon az Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.  címre, és külön foglalkozunk vele. 

Megértéseteket előre is köszönjük, 

xfanzine csapat

15
márc.

Tündérpor

Írta: honfi. Beküldve frissítés

uncanny x-men 1963-2011 503-001 20160315 1189526779Az újabb karakterek közül sajnos nem mindegyik válik az olvasók, vagy az írók kedvencévé, így egy idő után megfeledkeznek róla. A most következő időszak írói viszont nagy lehetőséget láttak Tündérben, aki a pokolban elveszítette a lelke egy darabját, cserébe viszont varázsképességeket kapott… még ha nem is ez volt az eredendő elképzelése. A mai résznek kétséget kizáróan ő a főszereplője, és a közeljövőben még több címben találkozhattok majd vele. Addig is jó szórakozást a mai részhez!