Kiemelt hír

Új felhasználók regisztrációja

Kedves Olvasóink!

Ahogyan azt talán ti is érzékeltétek, az utóbbi pár hónapban rengeteg robot regisztrált és regisztrál folyamatosan oz oldalra. Hogy ne öntse el az - egyébként sem túlzsúfolt - fórumot a szemét, ezért az újonnan regisztált felhasználókat ezentúl manuálisan hagyjuk jóvá. A frissen regisztráltakat 2-3 naponta fogjuk átnézni, és megpróbálni kiválogatni a valódi érdeklődőket. 

Ha valaki 2-3 nap elteltével sem fér hozzá az oldal tartalmához, az írjon az Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.  címre, és külön foglalkozunk vele. 

Megértéseteket előre is köszönjük, 

xfanzine csapat

01
márc.

Velence lelke

Írta: Snake. Beküldve frissítés

bprd v2 - the soul of venice and other stories-005 20160301 1055461119Bár az előző kötet messze nem hozott annyi fórumhozzászólást, mint amire számítottunk, ennek ellenére idén tovább folytatjuk a Hivatal történetét. A mostani kötet öt füzetet gyűjt majd magába, melyeket mind-mind más írt és rajzolt, így a végeredmény is elég vegyes lesz. A Velence lelkének a társírója és rajzolója például ismerős lehet azoknak, akik olvassák nálunk Brian Michael Bendis legjobb írását, a Hatalmasokat. Remélhetőleg ennyi bevezetés elég lesz, hogy felkeltsem az érdeklődést. Jó szórakozást kívánunk hozzá!