Kiemelt hír

Új felhasználók regisztrációja

Kedves Olvasóink!

Ahogyan azt talán ti is érzékeltétek, az utóbbi pár hónapban rengeteg robot regisztrált és regisztrál folyamatosan oz oldalra. Hogy ne öntse el az - egyébként sem túlzsúfolt - fórumot a szemét, ezért az újonnan regisztált felhasználókat ezentúl manuálisan hagyjuk jóvá. A frissen regisztráltakat 2-3 naponta fogjuk átnézni, és megpróbálni kiválogatni a valódi érdeklődőket. 

Ha valaki 2-3 nap elteltével sem fér hozzá az oldal tartalmához, az írjon az Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.  címre, és külön foglalkozunk vele. 

Megértéseteket előre is köszönjük, 

xfanzine csapat

05
jan.

Buék

Írta: Snake. Beküldve frissítés

captain america 038-000 20160105 1127704212Először is boldog új évet minden kedves olvasónak! Reméljük, sikerült az óévben egy-pár kellemes félórát szerezni nektek. És mivel is kezdhetnénk az újévet, mint egy újabb lezárással. Decemberben befejeztünk egy Vasember, egy Vasököl és egy Kolosszus sztorit, most pedig egy szintén régen megkezdett történtet végére kerülhet pont: Mostantól hetente fogjuk közreadni Ed Brubaker nagyívű Amerika Kapitány sztorijának befejezését. Reméljük nem fogtuk unatkozni a következő hetek alatt. Jó szórakozást a 38. részhez!