Kiemelt hír

Új felhasználók regisztrációja

Kedves Olvasóink!

Ahogyan azt talán ti is érzékeltétek, az utóbbi pár hónapban rengeteg robot regisztrált és regisztrál folyamatosan oz oldalra. Hogy ne öntse el az - egyébként sem túlzsúfolt - fórumot a szemét, ezért az újonnan regisztált felhasználókat ezentúl manuálisan hagyjuk jóvá. A frissen regisztráltakat 2-3 naponta fogjuk átnézni, és megpróbálni kiválogatni a valódi érdeklődőket. 

Ha valaki 2-3 nap elteltével sem fér hozzá az oldal tartalmához, az írjon az Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.  címre, és külön foglalkozunk vele. 

Megértéseteket előre is köszönjük, 

xfanzine csapat

24
dec.

Karácsony 2015

Írta: Snake. Beküldve frissítés

iron man 005-000 20151224 1841243999Az elmúlt évekhez képest most egy eléggé visszafogott frissítéssel jelentkezünk csak, hiszen bár nem így terveztük, de ennyire telt most az erőnkből. Viszont így az előzetes terveinkkel ellentétben a Január sem fog eltelni úgy, hogy ne legyen tegyünk ki új képregényt, hiszen akkor fogjuk bepótolni a most elmaradt nagyobb lélegzetvételű adagot. Most azonban térjünk rá az ünnepi frissítésre, hiszen egy dupla résszel lezárjuk végre Warren Ellis Extremis című Vasember történetét, és ezzel el is köszönünk a szériától. Nem maradt már más hátra, mint Békés, Boldog Karácsonyt kívánjak az X-Fanzine csapata nevében!