Kiemelt hír

Új felhasználók regisztrációja

Kedves Olvasóink!

Ahogyan azt talán ti is érzékeltétek, az utóbbi pár hónapban rengeteg robot regisztrált és regisztrál folyamatosan oz oldalra. Hogy ne öntse el az - egyébként sem túlzsúfolt - fórumot a szemét, ezért az újonnan regisztált felhasználókat ezentúl manuálisan hagyjuk jóvá. A frissen regisztráltakat 2-3 naponta fogjuk átnézni, és megpróbálni kiválogatni a valódi érdeklődőket. 

Ha valaki 2-3 nap elteltével sem fér hozzá az oldal tartalmához, az írjon az Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.  címre, és külön foglalkozunk vele. 

Megértéseteket előre is köszönjük, 

xfanzine csapat

22
dec.

Családi elszámolás

Írta: Snake. Beküldve frissítés

colossus - bloodline 05 00 20151222 1855618720Ahogy azt honfi nemrég jelezte, igyekszünk pár régen megkezdett sorozatunkat befejezni, és ennek egy következő állomása Kolosszus minisorozatának lezárása lesz. Úgyhogy aki eddig azért nem kezdett neki, mert nem látta biztosítottnak, hogy valaha is eljutunk-e a végére, annak itt a kitűnő alkalom, hogy bepótolja a lemaradását. A héten még jelentzünk, addig viszont jó szórakozást a mai adaghoz!