Kiemelt hír

Új felhasználók regisztrációja

Kedves Olvasóink!

Ahogyan azt talán ti is érzékeltétek, az utóbbi pár hónapban rengeteg robot regisztrált és regisztrál folyamatosan oz oldalra. Hogy ne öntse el az - egyébként sem túlzsúfolt - fórumot a szemét, ezért az újonnan regisztált felhasználókat ezentúl manuálisan hagyjuk jóvá. A frissen regisztráltakat 2-3 naponta fogjuk átnézni, és megpróbálni kiválogatni a valódi érdeklődőket. 

Ha valaki 2-3 nap elteltével sem fér hozzá az oldal tartalmához, az írjon az Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.  címre, és külön foglalkozunk vele. 

Megértéseteket előre is köszönjük, 

xfanzine csapat

08
dec.

Végső összecsapás

Írta: honfi. Beküldve frissítés

the immortal iron fist 014-000 20151206 1832514366A múlt heti Rákolló Johnson sorozatfinálé valamiért nem generált akkora visszhangot, amit a kezdeti lelkesedés után vártunk. Remélem azért, hogy egy Marvel képregény esetében azért más lesz a helyzet.
Akinek tetszett a 2012 nyarán elkezdett Halhatatlan Vasököl sorozat, akkor biztos meg fogja találni a számítását az első nagy sztori befejező részében, ahol összefutnak az eddigi megkezdett szálak, és minden a helyére fog kerülni.
Nem is húzom tovább az időt, inkább jó szórakozást kívánok a mai részhez!