Kiemelt hír

Új felhasználók regisztrációja

Kedves Olvasóink!

Ahogyan azt talán ti is érzékeltétek, az utóbbi pár hónapban rengeteg robot regisztrált és regisztrál folyamatosan oz oldalra. Hogy ne öntse el az - egyébként sem túlzsúfolt - fórumot a szemét, ezért az újonnan regisztált felhasználókat ezentúl manuálisan hagyjuk jóvá. A frissen regisztráltakat 2-3 naponta fogjuk átnézni, és megpróbálni kiválogatni a valódi érdeklődőket. 

Ha valaki 2-3 nap elteltével sem fér hozzá az oldal tartalmához, az írjon az Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.  címre, és külön foglalkozunk vele. 

Megértéseteket előre is köszönjük, 

xfanzine csapat

01
dec.

Finálé

Írta: honfi. Beküldve frissítés

lobster johnson - the iron prometheus 05 00 20151201 1030323077Lassan itt az év vége, és 2015 befejeztével próbálunk majd mi is lezárni egy-két régen megkezdett sztorit. Ebbe a sorba illeszkedik az első Rákolló Johnson történet lezárása, amivel az oldal idén belemerül Mike Mignola fantasztikus világába. Jövőre igyekszünk majd megtartani a lendületet, addig is jó szórakozást a Vas Prométeusz utolsó részéhez.