Kiemelt hír

Új felhasználók regisztrációja

Kedves Olvasóink!

Ahogyan azt talán ti is érzékeltétek, az utóbbi pár hónapban rengeteg robot regisztrált és regisztrál folyamatosan oz oldalra. Hogy ne öntse el az - egyébként sem túlzsúfolt - fórumot a szemét, ezért az újonnan regisztált felhasználókat ezentúl manuálisan hagyjuk jóvá. A frissen regisztráltakat 2-3 naponta fogjuk átnézni, és megpróbálni kiválogatni a valódi érdeklődőket. 

Ha valaki 2-3 nap elteltével sem fér hozzá az oldal tartalmához, az írjon az Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.  címre, és külön foglalkozunk vele. 

Megértéseteket előre is köszönjük, 

xfanzine csapat

27
júl.

A halottak éjszakája

Írta: Snake. Beküldve frissítés

spirit 11 01 20120726 1078107864Végre tényleg elérkeztünk arra a pontra, mikor más semmi sem tarthat vissza attól, hogy végére érjünk a Darwyn Cooke nevével fémjelzett történeteknek, hiszen a main kívül már csak egy rész van hátra, amire már csak egy hónapot kell várni. Na de ne siessük ennyire előre, hiszen még itt van a mai rész is, melyben bekövetkezik az elkerülhetetlen összecsapás Danny és El Morte között, de legalább ilyen fontos szerepet játszik majd Ellen, és a régi szerelme. Ahogy az előző részeket, úgy a mostanit is talgaby fordította. Jó szórakozást kívánunk hozzá!

tovább a képregényhez