Kiemelt hír

Új felhasználók regisztrációja

Kedves Olvasóink!

Ahogyan azt talán ti is érzékeltétek, az utóbbi pár hónapban rengeteg robot regisztrált és regisztrál folyamatosan oz oldalra. Hogy ne öntse el az - egyébként sem túlzsúfolt - fórumot a szemét, ezért az újonnan regisztált felhasználókat ezentúl manuálisan hagyjuk jóvá. A frissen regisztráltakat 2-3 naponta fogjuk átnézni, és megpróbálni kiválogatni a valódi érdeklődőket. 

Ha valaki 2-3 nap elteltével sem fér hozzá az oldal tartalmához, az írjon az Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.  címre, és külön foglalkozunk vele. 

Megértéseteket előre is köszönjük, 

xfanzine csapat

04
nov.

Üreges Föld & más történetek

Írta: Snake. Beküldve frissítés

bprd hollow earth and other stories v1-000 20151104 1177775164Bár a múlt hét végére volt ígérve az ünnepi frissítés második adagja, azonban végül csak most sikerült áthidalnom bizonyos dolgokat, így viszont már nincs semmi akadálya, hogy végre belevágjunk ebbe a grandiózus vállalkozásba, hiszen nekikezdünk Mike Mignola P.K.V.H. sorozatába, ráadásul most az első gyűjteményes kötetet teljes egészében elolvashatjátok, amiben megismerhetitek Hellboy csapatát. Az előzményeket az itthon is kiadott három Hellboy kötetben, illetve a folytatásaiban találjátok, amiket a NewGen oldalán olvashattok el. Jó szórakozást kívánunk és várjuk az észrevételeiteket!