Kiemelt hír

Új felhasználók regisztrációja

Kedves Olvasóink!

Ahogyan azt talán ti is érzékeltétek, az utóbbi pár hónapban rengeteg robot regisztrált és regisztrál folyamatosan oz oldalra. Hogy ne öntse el az - egyébként sem túlzsúfolt - fórumot a szemét, ezért az újonnan regisztált felhasználókat ezentúl manuálisan hagyjuk jóvá. A frissen regisztráltakat 2-3 naponta fogjuk átnézni, és megpróbálni kiválogatni a valódi érdeklődőket. 

Ha valaki 2-3 nap elteltével sem fér hozzá az oldal tartalmához, az írjon az Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.  címre, és külön foglalkozunk vele. 

Megértéseteket előre is köszönjük, 

xfanzine csapat

29
okt.

XIV.

Írta: honfi. Beküldve frissítés

new x-men v1 120-016h 20151029 1872999366A hírekben kellett ugyan egy kicsit visszafelé tekintgetni, hogy a pontos szám meglegyen, de nagyon úgy néz ki, hogy letudtuk a 14. évünket is. És mint az ilyenkor lenni szokott, készültünk ünnepi csomaggal is, aminek az egyik fele kicsit késik, de a héten nagy valószínűséggel még meg fogjátok kapni azt is.
Addig is egy régebbi sorozatot húztunk elő a kalapunkból kicsit leporolva, kicsit kifényesítve, ami Grant Morrison legendás New X-Men szériájának a folytatása. A magyar kiadására sajnos már nem igazán lehet számítani ebből a szériából, ezért így próbáljuk meg ezt a hiánypótló művet közreadni. A mostani sztori a magyarul megjelent E, mint eltörölni közvetlen folytatása, úgyhogy akinek ott van a polcon, az most előveheti még egyszer, hogy képben legyen.
Jó szórakozást a mai adaghoz, és a héten még nézzetek vissza mindenképpen.