Kiemelt hír

Új felhasználók regisztrációja

Kedves Olvasóink!

Ahogyan azt talán ti is érzékeltétek, az utóbbi pár hónapban rengeteg robot regisztrált és regisztrál folyamatosan oz oldalra. Hogy ne öntse el az - egyébként sem túlzsúfolt - fórumot a szemét, ezért az újonnan regisztált felhasználókat ezentúl manuálisan hagyjuk jóvá. A frissen regisztráltakat 2-3 naponta fogjuk átnézni, és megpróbálni kiválogatni a valódi érdeklődőket. 

Ha valaki 2-3 nap elteltével sem fér hozzá az oldal tartalmához, az írjon az Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.  címre, és külön foglalkozunk vele. 

Megértéseteket előre is köszönjük, 

xfanzine csapat

01
szept.

Fogságban

Írta: Snake. Beküldve frissítés

lobster johnson - the iron prometheus 003-001 20150901 1981453282Bár a nyári szavazáson nem kapott annyi szavazatot, mint gondoltuk, mi töretlenül tovább folytatjuk Mignola munkásságának megismertetését és hamarosan a B.P.R.D.-ra is lehet számítani, illetve látogassatok el a NewGenre, ahol Hellboy honosításokkal találkozhattok. Most viszont térjünk vissza a mai frissítésre, melyben a fogságba esett Jim kalandját követhetjük nyomon, és megismerhetjük, hogy milyen gonosszal is állnak szembe hőseink. Jó szórakozást kívánunk a mai részhez!