Kiemelt hír

Új felhasználók regisztrációja

Kedves Olvasóink!

Ahogyan azt talán ti is érzékeltétek, az utóbbi pár hónapban rengeteg robot regisztrált és regisztrál folyamatosan oz oldalra. Hogy ne öntse el az - egyébként sem túlzsúfolt - fórumot a szemét, ezért az újonnan regisztált felhasználókat ezentúl manuálisan hagyjuk jóvá. A frissen regisztráltakat 2-3 naponta fogjuk átnézni, és megpróbálni kiválogatni a valódi érdeklődőket. 

Ha valaki 2-3 nap elteltével sem fér hozzá az oldal tartalmához, az írjon az Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.  címre, és külön foglalkozunk vele. 

Megértéseteket előre is köszönjük, 

xfanzine csapat

25
aug.

Összetörve

Írta: Snake. Beküldve frissítés

iron man 004-000 20150825 1483340993Elérkeztünk a nyár végéhez, amely egyben azt is jelenti, hogy a szavazós játékunk utolsó köre is véget ért, melyet ezúttal nagy fölénnyel az Extremis 4. része nyert. Az egyes körökön nem elég szavazatot kapó képregényekről sem feledkezünk meg, előbb-utóbb mindegyik ki fog kerülni az oldalra, illetve egyéb címekkel is jelentkezünk majd az év maradék részében. Véleményeteket továbbra is szokott módon oszthatjátok meg velünk, illetve egymással. Jó szórakozást kívánunk a mai frissítéshez!