Kiemelt hír

Új felhasználók regisztrációja

Kedves Olvasóink!

Ahogyan azt talán ti is érzékeltétek, az utóbbi pár hónapban rengeteg robot regisztrált és regisztrál folyamatosan oz oldalra. Hogy ne öntse el az - egyébként sem túlzsúfolt - fórumot a szemét, ezért az újonnan regisztált felhasználókat ezentúl manuálisan hagyjuk jóvá. A frissen regisztráltakat 2-3 naponta fogjuk átnézni, és megpróbálni kiválogatni a valódi érdeklődőket. 

Ha valaki 2-3 nap elteltével sem fér hozzá az oldal tartalmához, az írjon az Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.  címre, és külön foglalkozunk vele. 

Megértéseteket előre is köszönjük, 

xfanzine csapat

11
aug.

Erővel előre

Írta: honfi. Beküldve frissítés

x-force 009-000 20150811 1870669696A nyári szavazásunk harmadik köre is lezárul, és kisebb fordulatok után végül az X-Erő kilencedik része került ki győztesen, és nem is kis előnnyel. A mostani részben a csapat tovább keresi a mutánsgyilkos vírust, miközben természetesen masszívan kaszabolják az ellenfeleket, hogy a sorozat címéhez is hűek maradjanak. Nem is szaporítom tovább a szót, jó szórakozást hozzá!