Kiemelt hír

Új felhasználók regisztrációja

Kedves Olvasóink!

Ahogyan azt talán ti is érzékeltétek, az utóbbi pár hónapban rengeteg robot regisztrált és regisztrál folyamatosan oz oldalra. Hogy ne öntse el az - egyébként sem túlzsúfolt - fórumot a szemét, ezért az újonnan regisztált felhasználókat ezentúl manuálisan hagyjuk jóvá. A frissen regisztráltakat 2-3 naponta fogjuk átnézni, és megpróbálni kiválogatni a valódi érdeklődőket. 

Ha valaki 2-3 nap elteltével sem fér hozzá az oldal tartalmához, az írjon az Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.  címre, és külön foglalkozunk vele. 

Megértéseteket előre is köszönjük, 

xfanzine csapat

28
júl.

Zöldülünk

Írta: honfi. Beküldve frissítés

shehulk 31 00 20150727 1882634466Aki követi a fóromon a szavazás állását, annak nem okozott meglepetést, hogy a Titkos Invázióhoz kapcsolód közös X-Faktor és Amazon történt nyerte az elmúlt két hét népszerűségi versenyét. A háromrészes kalandnak ez az epizódja inkább az Amazon nézőpontjából mutatja be az első részben történteket, és azt is megtudhatjuk, hogy mi a fenét keresnek hőseink Detroitban. Jó szórakozást hozzá!