Kiemelt hír

Új felhasználók regisztrációja

Kedves Olvasóink!

Ahogyan azt talán ti is érzékeltétek, az utóbbi pár hónapban rengeteg robot regisztrált és regisztrál folyamatosan oz oldalra. Hogy ne öntse el az - egyébként sem túlzsúfolt - fórumot a szemét, ezért az újonnan regisztált felhasználókat ezentúl manuálisan hagyjuk jóvá. A frissen regisztráltakat 2-3 naponta fogjuk átnézni, és megpróbálni kiválogatni a valódi érdeklődőket. 

Ha valaki 2-3 nap elteltével sem fér hozzá az oldal tartalmához, az írjon az Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.  címre, és külön foglalkozunk vele. 

Megértéseteket előre is köszönjük, 

xfanzine csapat

14
júl.

A vég kezdete

Írta: honfi. Beküldve frissítés

captain america 037-000 20150714 1836071930Lezárult az nyári szavazások első köre, és annak ellenére, hogy a végeredmény olyan nagy meglepetést nem okozott, voltak szoros pillanatok a két hét során. A nyertes pedig Ed Brubaker 42 részes Amerika Kapitány sorozatának utolsó fejezetét nyitja meg. Jó szórakozást tehát az Aki megvette Amerikát c. sztori első részéhez. A fórumon pedig megtaláljátok a következő kör indulóit. Jó szórakozást mind a kettőhöz!