Kiemelt hír

Új felhasználók regisztrációja

Kedves Olvasóink!

Ahogyan azt talán ti is érzékeltétek, az utóbbi pár hónapban rengeteg robot regisztrált és regisztrál folyamatosan oz oldalra. Hogy ne öntse el az - egyébként sem túlzsúfolt - fórumot a szemét, ezért az újonnan regisztált felhasználókat ezentúl manuálisan hagyjuk jóvá. A frissen regisztráltakat 2-3 naponta fogjuk átnézni, és megpróbálni kiválogatni a valódi érdeklődőket. 

Ha valaki 2-3 nap elteltével sem fér hozzá az oldal tartalmához, az írjon az Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.  címre, és külön foglalkozunk vele. 

Megértéseteket előre is köszönjük, 

xfanzine csapat

23
jún.

A világ császára

Írta: Snake. Beküldve frissítés

lobster johnson - the iron prometheus 002-001 20150622 1342871777Remélhetőleg az első rész sokaknak felkeltette annyira a figyelmét, hogy kíváncsiak legyenek a mihamarabbi folytatásra, mi pedig igyekszünk ennek eleget tenni. Akik pedig elmulasztották volna Mignola zseniális karakterét, azoknak itt a remek alkalom, hogy bepótolják, és megosszák az észrevételeiket a fórumon. Jó szórakozást kívánunk hozzá!