Kiemelt hír

Új felhasználók regisztrációja

Kedves Olvasóink!

Ahogyan azt talán ti is érzékeltétek, az utóbbi pár hónapban rengeteg robot regisztrált és regisztrál folyamatosan oz oldalra. Hogy ne öntse el az - egyébként sem túlzsúfolt - fórumot a szemét, ezért az újonnan regisztált felhasználókat ezentúl manuálisan hagyjuk jóvá. A frissen regisztráltakat 2-3 naponta fogjuk átnézni, és megpróbálni kiválogatni a valódi érdeklődőket. 

Ha valaki 2-3 nap elteltével sem fér hozzá az oldal tartalmához, az írjon az Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.  címre, és külön foglalkozunk vele. 

Megértéseteket előre is köszönjük, 

xfanzine csapat

20
júl.

A mélyben

Írta: Snake. Beküldve frissítés

namor0700 20120719 1855412257A mai frissítéshez előljáróban annyit, hogy ha nincs talgaby (amiből már kitalálható, hogy a mai résznek és az egész történetnek ő volt a fordítója), akkor még hosszú-hosszú ideig nem lett volna folytatva ez a sorozat. Vagy talán soha, de ezen most már kár agyalni. Szerencsére azonban elkészítette a hat részes történet fordítását, és így decemberig havi rendszerességgel találkozhatunk majd Namor kalandjaival. A történet pontosan onnan folytatódik, ahol az előző rész befejeződött, nevezetesen, hogy Sandy apja megmenekült a csődtől Namornak köszönhetően. Aki ennél többre kíváncsi, az olvassa el a mai részt. Jó szórakozást hozzá!

tovább a képregényhez