Kiemelt hír

Új felhasználók regisztrációja

Kedves Olvasóink!

Ahogyan azt talán ti is érzékeltétek, az utóbbi pár hónapban rengeteg robot regisztrált és regisztrál folyamatosan oz oldalra. Hogy ne öntse el az - egyébként sem túlzsúfolt - fórumot a szemét, ezért az újonnan regisztált felhasználókat ezentúl manuálisan hagyjuk jóvá. A frissen regisztráltakat 2-3 naponta fogjuk átnézni, és megpróbálni kiválogatni a valódi érdeklődőket. 

Ha valaki 2-3 nap elteltével sem fér hozzá az oldal tartalmához, az írjon az Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.  címre, és külön foglalkozunk vele. 

Megértéseteket előre is köszönjük, 

xfanzine csapat

02
jún.

Célpontban: Eltűnő

Írta: Snake. Beküldve frissítés

x-force 008-000 20150602 1647412524Kicsit kicentizve ugyan, de még éjfél előtt jöjjön az eheti frissítés, ami nem más, mint az X-Erő következő, szám szerint nyolcadik része. Az elmúlt részben kicsit megfogyatkozott a csapat, pedig mindenkire szükség lenne, hogy vissza tudják szerezni az ellopott Hagyaték víus mutálódott fajtáját. Hogy sikerül-e ez hőseinknek? Olvassátok el a mai részt és kiderül. Jó szórakozást kívánunk hozzá!