Kiemelt hír

Új felhasználók regisztrációja

Kedves Olvasóink!

Ahogyan azt talán ti is érzékeltétek, az utóbbi pár hónapban rengeteg robot regisztrált és regisztrál folyamatosan oz oldalra. Hogy ne öntse el az - egyébként sem túlzsúfolt - fórumot a szemét, ezért az újonnan regisztált felhasználókat ezentúl manuálisan hagyjuk jóvá. A frissen regisztráltakat 2-3 naponta fogjuk átnézni, és megpróbálni kiválogatni a valódi érdeklődőket. 

Ha valaki 2-3 nap elteltével sem fér hozzá az oldal tartalmához, az írjon az Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.  címre, és külön foglalkozunk vele. 

Megértéseteket előre is köszönjük, 

xfanzine csapat

27
máj.

Bulldózer

Írta: honfi. Beküldve frissítés

x-men-v2-219-00 20150527 2073629008Egy nap késéssel ugyan, de már olvashatjátok is a heti friss képregényt, ami az X-Men Hagyaték c. sorozat következő része. Miután lezárult a Professzor Rozsomákkal közös kalandja ismét a saját múltja nyomába ered. A rész címéből sokan kitalálhattátok, hogy ezúttal a féltestvérével való kapcsolatát vehetjük majd górcső alá. A mai részt – ahogy a sorozat többi részét is – Talgabynak köszönhetitek meg a fórumon. Addig is jó szórakozást hozzá!