Kiemelt hír

Új felhasználók regisztrációja

Kedves Olvasóink!

Ahogyan azt talán ti is érzékeltétek, az utóbbi pár hónapban rengeteg robot regisztrált és regisztrál folyamatosan oz oldalra. Hogy ne öntse el az - egyébként sem túlzsúfolt - fórumot a szemét, ezért az újonnan regisztált felhasználókat ezentúl manuálisan hagyjuk jóvá. A frissen regisztráltakat 2-3 naponta fogjuk átnézni, és megpróbálni kiválogatni a valódi érdeklődőket. 

Ha valaki 2-3 nap elteltével sem fér hozzá az oldal tartalmához, az írjon az Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.  címre, és külön foglalkozunk vele. 

Megértéseteket előre is köszönjük, 

xfanzine csapat

19
máj.

Rákolló Johnson

Írta: Snake. Beküldve frissítés

lobster johnson - the iron prometheus 001-001 20150519 1369490002Hellboy karakterét talán senkinek sem kell bemutatni, és remélhetőleg az alkotóját, Mike Mignolát sem. Azonban Pokolfajzat mellett elindított pár spin-off sorozatot is, elsőként a P.K.V.H.-t, majd következett a mai frissítésünk címadója (aztán még ehhez hozzájött Abe Sapien külön füzete, majd Sir Edward Grey, még utolsóként Sledgehammer 44). A történet első része mindenféle felvezetés nélkül belevág a közepébe, hogy aztán magába szippanthassa az olvasót.

Jó szórakozást kívánunk hozzá!