Kiemelt hír

Új felhasználók regisztrációja

Kedves Olvasóink!

Ahogyan azt talán ti is érzékeltétek, az utóbbi pár hónapban rengeteg robot regisztrált és regisztrál folyamatosan oz oldalra. Hogy ne öntse el az - egyébként sem túlzsúfolt - fórumot a szemét, ezért az újonnan regisztált felhasználókat ezentúl manuálisan hagyjuk jóvá. A frissen regisztráltakat 2-3 naponta fogjuk átnézni, és megpróbálni kiválogatni a valódi érdeklődőket. 

Ha valaki 2-3 nap elteltével sem fér hozzá az oldal tartalmához, az írjon az Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.  címre, és külön foglalkozunk vele. 

Megértéseteket előre is köszönjük, 

xfanzine csapat

12
máj.

A másnapi bulik

Írta: honfi. Beküldve frissítés

uncanny x-men 501 01 20150512 1665327204Újra visszatérünk az X-Men képregények zászlóshajójához, a Rejtélyes X-Men sorozathoz, ami a jubileumi szám után próbál berendezkedni az új otthonukban, azonban a nyugati parton sem fogadja a mindenki a mutáns csapatot tárt karokkal. A magyar változatot ezúttal is Snake-kel készítettünk, hallgatáshoz pedig a Velvet Undergroundtól ajánljuk az All tomorrow's partis című dalt.
Jó szórakozást a mai részhez!