Kiemelt hír

Új felhasználók regisztrációja

Kedves Olvasóink!

Ahogyan azt talán ti is érzékeltétek, az utóbbi pár hónapban rengeteg robot regisztrált és regisztrál folyamatosan oz oldalra. Hogy ne öntse el az - egyébként sem túlzsúfolt - fórumot a szemét, ezért az újonnan regisztált felhasználókat ezentúl manuálisan hagyjuk jóvá. A frissen regisztráltakat 2-3 naponta fogjuk átnézni, és megpróbálni kiválogatni a valódi érdeklődőket. 

Ha valaki 2-3 nap elteltével sem fér hozzá az oldal tartalmához, az írjon az Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.  címre, és külön foglalkozunk vele. 

Megértéseteket előre is köszönjük, 

xfanzine csapat

14
ápr.

Régi csibészek

Írta: honfi. Beküldve frissítés

cad-23-000 20150414 1562430720A mai frissítés egy régi visszatérő, akire ezentúl megpróbálunk egy kicsivel több figyelmet fordítani. Úgyhogy fogadjátok szeretettel a mai képregényt, ami a Kábel & Deadpool sorozat eddig (és milyen régóta) futó szálát zárja le a Kebelbarátok 4. részében. Aki zavarosnak találná a sztorit, azt nem hibáztatom. Ezért az előzményoldal, vagy régebbi számok újraolvasása erősen ajánlott. 

Jó szórakozást hozzá!