Kiemelt hír

Új felhasználók regisztrációja

Kedves Olvasóink!

Ahogyan azt talán ti is érzékeltétek, az utóbbi pár hónapban rengeteg robot regisztrált és regisztrál folyamatosan oz oldalra. Hogy ne öntse el az - egyébként sem túlzsúfolt - fórumot a szemét, ezért az újonnan regisztált felhasználókat ezentúl manuálisan hagyjuk jóvá. A frissen regisztráltakat 2-3 naponta fogjuk átnézni, és megpróbálni kiválogatni a valódi érdeklődőket. 

Ha valaki 2-3 nap elteltével sem fér hozzá az oldal tartalmához, az írjon az Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.  címre, és külön foglalkozunk vele. 

Megértéseteket előre is köszönjük, 

xfanzine csapat

30
márc.

Régi visszatérő

Írta: honfi. Beküldve frissítés

x-factor 033-000 20150330 1156352532Egy régi ismerőssel jelentkezünk ezúttal, ami az X-Faktor nyomozóiroda találkozása az aktuális Marvel eseménnyel, a Titkos Invázióval. A rajzokon ne háborogjatok nagyon, még körülbelül 4 részig fog maradni Stroman azután ismét emberi arcokkal találkozhattok az X-Faktor paneljein. Addig is kitartást. A mai részt a szokott módon Nitróval közösen készítettük. Jó szórakozást hozzá!