Kiemelt hír

Új felhasználók regisztrációja

Kedves Olvasóink!

Ahogyan azt talán ti is érzékeltétek, az utóbbi pár hónapban rengeteg robot regisztrált és regisztrál folyamatosan oz oldalra. Hogy ne öntse el az - egyébként sem túlzsúfolt - fórumot a szemét, ezért az újonnan regisztált felhasználókat ezentúl manuálisan hagyjuk jóvá. A frissen regisztráltakat 2-3 naponta fogjuk átnézni, és megpróbálni kiválogatni a valódi érdeklődőket. 

Ha valaki 2-3 nap elteltével sem fér hozzá az oldal tartalmához, az írjon az Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.  címre, és külön foglalkozunk vele. 

Megértéseteket előre is köszönjük, 

xfanzine csapat

17
júl.

Mi történt Hamuval?

Írta: Snake. Beküldve frissítés

nxm3201 20120717 1923024423Előző alkalommal ott hagytuk abba, hogy ifjú hőseink sikeresen összecsaptak Nimróddal, és győztesként jöttek ki a harcból. Mielőtt azonban egy újabb, nagyobb lélegzetvételű kalandba kezdenénk, most jöjjön egy kicsit nyugisabb (természetesen az előző - és az ezt követő - sztorihoz képest), ugyanakkor fontos rész, melyben megtudhatjuk, hogy mi is történt Hamuval, miután elszökött az Intézetből. Jó szórakozást hozzá!

tovább a képregényhez