Kiemelt hír

Új felhasználók regisztrációja

Kedves Olvasóink!

Ahogyan azt talán ti is érzékeltétek, az utóbbi pár hónapban rengeteg robot regisztrált és regisztrál folyamatosan oz oldalra. Hogy ne öntse el az - egyébként sem túlzsúfolt - fórumot a szemét, ezért az újonnan regisztált felhasználókat ezentúl manuálisan hagyjuk jóvá. A frissen regisztráltakat 2-3 naponta fogjuk átnézni, és megpróbálni kiválogatni a valódi érdeklődőket. 

Ha valaki 2-3 nap elteltével sem fér hozzá az oldal tartalmához, az írjon az Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.  címre, és külön foglalkozunk vele. 

Megértéseteket előre is köszönjük, 

xfanzine csapat

03
márc.

De hol van a Vasököl?

Írta: honfi. Beküldve frissítés

the immortal iron fist 010-000 20150301 1230077392Amikor utoljára találkoztunk hősünkkel, akkor éppen Dél-Franciaországba szökött ki a misztikus városok bajnoki tornájáról, hogy megtudja elődje, Orson Rand életének titkait, és szétrúgjon pár Hydra hátsót. Ezalatt a különszám alatt azonban a Mennyek Szívében sem állt meg az élet és a torna folytatódott. Hogy a következő menetet ki nyeri, és mire készülnek a színfalak mögött a gazfickók és jófiúk, azt a mai részből tudhatjátok meg.

Jó szórakozást hozzá!