Kiemelt hír

Új felhasználók regisztrációja

Kedves Olvasóink!

Ahogyan azt talán ti is érzékeltétek, az utóbbi pár hónapban rengeteg robot regisztrált és regisztrál folyamatosan oz oldalra. Hogy ne öntse el az - egyébként sem túlzsúfolt - fórumot a szemét, ezért az újonnan regisztált felhasználókat ezentúl manuálisan hagyjuk jóvá. A frissen regisztráltakat 2-3 naponta fogjuk átnézni, és megpróbálni kiválogatni a valódi érdeklődőket. 

Ha valaki 2-3 nap elteltével sem fér hozzá az oldal tartalmához, az írjon az Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.  címre, és külön foglalkozunk vele. 

Megértéseteket előre is köszönjük, 

xfanzine csapat

24
febr.

És… visszatértünk!

Írta: honfi. Beküldve frissítés

x-men-v2-218-00 20150224 1585373711Kedves olvasóink, az éve eleji szünet kicsit hosszabbra sikerült, mint terveztük, de most igyekszünk felvenni a fonalat, és hétről hétre friss olvasnivalót szolgáltatni.
Így kezdetnek pedig ott vesszük fel a fonalat, ahol úgy másfél hónapja abbahagytuk. Tovább folytatjuk az Eredendő Bűn című Rozsomák – X Professzor történetet amiből így már csak a finálé maradt hátra. A mai frissítést Talgabynak lehet megköszönni a fórumon.

Jó szórakozást, és jövőhéten ismét jelenkezünk!

Ugrás a képregényre!