Kiemelt hír

Új felhasználók regisztrációja

Kedves Olvasóink!

Ahogyan azt talán ti is érzékeltétek, az utóbbi pár hónapban rengeteg robot regisztrált és regisztrál folyamatosan oz oldalra. Hogy ne öntse el az - egyébként sem túlzsúfolt - fórumot a szemét, ezért az újonnan regisztált felhasználókat ezentúl manuálisan hagyjuk jóvá. A frissen regisztráltakat 2-3 naponta fogjuk átnézni, és megpróbálni kiválogatni a valódi érdeklődőket. 

Ha valaki 2-3 nap elteltével sem fér hozzá az oldal tartalmához, az írjon az Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.  címre, és külön foglalkozunk vele. 

Megértéseteket előre is köszönjük, 

xfanzine csapat

06
jan.

Téli álom előtt

Írta: honfi. Beküldve frissítés

wolverine-origins-29-00 20150106 1888436821Rendszeres látogatóink bizonyára észrevették, hogy az utóbbi hónapokban sokat csúsztak a frissítések, néha ki is maradt egy-egy kedd. Ennek az az oka, hogy elég fárasztó év áll mögöttünk, és nem tudtunk annyi időt képregények honosítására fordítani, mint szerettünk volna. Bízunk benne, hogy hamarosan újra fel tudjuk venni a ritmust, és tartani a heti egy frissítést (jeles alkalmakon többet). Erre viszont rá kell pihennünk, így januárban az utolsó frissítés az Eredendő Bűn sztori következő része lesz, amit ezúttal is Talgaby áldozatos munkájának köszönhetünk. Jó szórakozást hozzá

Minden jót februárig.