Kiemelt hír

Új felhasználók regisztrációja

Kedves Olvasóink!

Ahogyan azt talán ti is érzékeltétek, az utóbbi pár hónapban rengeteg robot regisztrált és regisztrál folyamatosan oz oldalra. Hogy ne öntse el az - egyébként sem túlzsúfolt - fórumot a szemét, ezért az újonnan regisztált felhasználókat ezentúl manuálisan hagyjuk jóvá. A frissen regisztráltakat 2-3 naponta fogjuk átnézni, és megpróbálni kiválogatni a valódi érdeklődőket. 

Ha valaki 2-3 nap elteltével sem fér hozzá az oldal tartalmához, az írjon az Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.  címre, és külön foglalkozunk vele. 

Megértéseteket előre is köszönjük, 

xfanzine csapat

01
jan.

Boldog Új Évet!

Írta: honfi. Beküldve frissítés

hulk wolverine 6 hours c04 hu 20150101 1161243504Hosszú hétvégre hosszú képregény dukál, ami a karácsonyi frissítéshez hasonlóan ismét egy négy részes történetet jelent. Rozsomáknak ezúttal a Hulk fog besegíteni a hirtelen támadt bajok elrendezésében. A magyar változatot Blue S-nek és Wearwofffnak lehet megköszönni a fórumon. És egyben sikerekben gazdag, boldog új évet kívánok az egész csapat nevében. 

tovább a képregényhez...