Kiemelt hír

Új felhasználók regisztrációja

Kedves Olvasóink!

Ahogyan azt talán ti is érzékeltétek, az utóbbi pár hónapban rengeteg robot regisztrált és regisztrál folyamatosan oz oldalra. Hogy ne öntse el az - egyébként sem túlzsúfolt - fórumot a szemét, ezért az újonnan regisztált felhasználókat ezentúl manuálisan hagyjuk jóvá. A frissen regisztráltakat 2-3 naponta fogjuk átnézni, és megpróbálni kiválogatni a valódi érdeklődőket. 

Ha valaki 2-3 nap elteltével sem fér hozzá az oldal tartalmához, az írjon az Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.  címre, és külön foglalkozunk vele. 

Megértéseteket előre is köszönjük, 

xfanzine csapat

25
dec.

Sorskeresés

Írta: Snake. Beküldve frissítés

wolverine - manifest destiny 03 00 20141225 1986709293Idén sajnos időhiány miatt elmarad a szokásos Hatalmasok, illetve Megtorló történet, de még így sem maradunk karácsonyi frissítés nélkül, hiszen egy teljes Rozsomák minivel lepünk meg titeket. És mivel már így is csúsztunk vele egy napot, így mindenféle felvezetés nélkül jöjjön most a már említett négy részes történet, amivel a teljes stáb nevében kívánunk Békés, Boldog Karácsonyt mindenkinek!