Kiemelt hír

Új felhasználók regisztrációja

Kedves Olvasóink!

Ahogyan azt talán ti is érzékeltétek, az utóbbi pár hónapban rengeteg robot regisztrált és regisztrál folyamatosan oz oldalra. Hogy ne öntse el az - egyébként sem túlzsúfolt - fórumot a szemét, ezért az újonnan regisztált felhasználókat ezentúl manuálisan hagyjuk jóvá. A frissen regisztráltakat 2-3 naponta fogjuk átnézni, és megpróbálni kiválogatni a valódi érdeklődőket. 

Ha valaki 2-3 nap elteltével sem fér hozzá az oldal tartalmához, az írjon az Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.  címre, és külön foglalkozunk vele. 

Megértéseteket előre is köszönjük, 

xfanzine csapat

04
dec.

A meló

Írta: Snake. Beküldve frissítés

criminal v1 02 01 20141204 1325980038Ahogy közeledik az év vége, a mi erőnk is kezd kifogyni, és ilyenkor besikerülnek ilyen egy-két napos csúszások a frissítésekbe. Azonban ilyenkor sem kell aggódni, hiszen ha megkésve is, de pótolni fogjuk, ahogy azt most is láthatjátok, hiszen ahogy azt még nyáron megígértem, a régóta várakozó Alvilág második része van most terítéken. Megfelelő visszajelzések esetén talán a következő részre nem kell majd ennyit várni., ezt nyugodtan ki tudom jelenteni. Jó szórakozást hozzáá!