Kiemelt hír

Új felhasználók regisztrációja

Kedves Olvasóink!

Ahogyan azt talán ti is érzékeltétek, az utóbbi pár hónapban rengeteg robot regisztrált és regisztrál folyamatosan oz oldalra. Hogy ne öntse el az - egyébként sem túlzsúfolt - fórumot a szemét, ezért az újonnan regisztált felhasználókat ezentúl manuálisan hagyjuk jóvá. A frissen regisztráltakat 2-3 naponta fogjuk átnézni, és megpróbálni kiválogatni a valódi érdeklődőket. 

Ha valaki 2-3 nap elteltével sem fér hozzá az oldal tartalmához, az írjon az Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.  címre, és külön foglalkozunk vele. 

Megértéseteket előre is köszönjük, 

xfanzine csapat

25
nov.

Nindzsák New Yorkban

Írta: honfi. Beküldve frissítés

visionaries-v2-143 20141125 1015531837A nyári szavazós játékon is kiderült már, hogy elég komoly rajongótábora van az olvasóink között Fenegyereknek. Akkor sajnos nem tudott elég szavazatot összeszedni, hogy azon nyomban kikerülhessen, de ígéretünkhöz híven azt a részt most olvashatjátok. A mai részben visszatér több régi barát és ellenség, néha pedig azt is nehéz eldönteni, hogy ki melyik kategóriába tartozik. Akinek pedig nem lenne elég az itteni adag, annak bátran tudom ajánlani a Kingpin kiadónál megjelenő Fenegyerek kötetetket, ami valóban hiánypótló és kötelező darab. Most pedig jó szórakozást a mai részhez