Kiemelt hír

Új felhasználók regisztrációja

Kedves Olvasóink!

Ahogyan azt talán ti is érzékeltétek, az utóbbi pár hónapban rengeteg robot regisztrált és regisztrál folyamatosan oz oldalra. Hogy ne öntse el az - egyébként sem túlzsúfolt - fórumot a szemét, ezért az újonnan regisztált felhasználókat ezentúl manuálisan hagyjuk jóvá. A frissen regisztráltakat 2-3 naponta fogjuk átnézni, és megpróbálni kiválogatni a valódi érdeklődőket. 

Ha valaki 2-3 nap elteltével sem fér hozzá az oldal tartalmához, az írjon az Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.  címre, és külön foglalkozunk vele. 

Megértéseteket előre is köszönjük, 

xfanzine csapat

12
júl.

A halhatatlan Vasököl

Írta: Snake. Beküldve frissítés

immortal iron fist 001 pg001a 20120712 1919824559Egy nagy kiadónál nincs könnyű dolguk az íróknak. Annyi szabályhoz, és annyi előzményhez kell igazodniuk a történeteikkel, hogy nehéz friss és emlékezetes történeteket írni. Ezért övezi mindig nagy figyelem, amikor egy B kategóriás karakter kerül neves írók kezei közé. Van szerencsénk most egy ilyen sorozatot elindítani, Matt Faction, Ed Brubaker és David Aja tollából. A Halhatatlan Vasököl sorozat a Polgárháború után veszi fel a fonalat és mutatja be újra Danny Randet, akinek életét és eredettörténetét teljesen új oldalról ismerhetjük meg. Jó szórakozást az első részhez, és ne feledjétek, ez még csak a kezdet.

tovább a képregényhez