Kiemelt hír

Új felhasználók regisztrációja

Kedves Olvasóink!

Ahogyan azt talán ti is érzékeltétek, az utóbbi pár hónapban rengeteg robot regisztrált és regisztrál folyamatosan oz oldalra. Hogy ne öntse el az - egyébként sem túlzsúfolt - fórumot a szemét, ezért az újonnan regisztált felhasználókat ezentúl manuálisan hagyjuk jóvá. A frissen regisztráltakat 2-3 naponta fogjuk átnézni, és megpróbálni kiválogatni a valódi érdeklődőket. 

Ha valaki 2-3 nap elteltével sem fér hozzá az oldal tartalmához, az írjon az Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.  címre, és külön foglalkozunk vele. 

Megértéseteket előre is köszönjük, 

xfanzine csapat

18
nov.

Halálos rögeszmék

Írta: Snake. Beküldve frissítés

the immortal iron fist annual 01-000 20141118 1629607101Egy kis kitérőt kell tennünk mielőtt tovább folytatódna az aktuális Vasököl történet, hiszen a 9. rész végén Danny visszatért a földre, hogy megkeresse Ernst Erskine-t, aki ismeri az igazságot Orson életéről. És a mai történet pontosan erről fog szólni, melyet nagyrészt az igen jellegzetes stílusú Howard Chaykin rajzolt. Hogy ez mennyire jó, vagy rossz, azt mindenki döntse el maga, a történetet viszont továbbra is Brubaker és Fraction szolgáltatja, úgyhogy arra nem lesz panasz. Jó szórakozást kívánunk hozzá!